Heerlijk voor op de BBQ, Gevulde varkenshaas met brie en knoflook, voeg voor de smaak wat rooksnippers toe en je hebt een top gerecht.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Snij de top van de knoflookbollen af en wikkel in aluminiumfolie, laat de bovenkant open en giet er wat olijfolie in, zet dit indirect in de BBQ (zo’n 40 minuten op 150 graden) en laat de bollen poffen. Snij wat verse bieslook fijn en en snij de varkenshazen open, (laat de uiteinden dicht), als de knoflook klaar is plet je de knoflook en smeer dit in de varkenshazen. Doe hier de bieslook en de brie bij. Bind de varkenshazen op met slagers touw en omwikkel met het spek. Stel je barbecue in op indirect bbqen en leg de Varkenshazen eerst boven de kolen om even lekker om en om te garen, daarna indirect met de deksel dicht, als de interne temp zo’n 70 graden is zijn ze klaar. Eet smakelijk!!!