GAMBA BEEF FAJTIA VAN MELE BEST
Gamba beef fajita van Mele Best. Gemaakt met gamba’s en bavette. Heerlijk gekruid en bereid op de barbecue.
INGREDIËNTEN
Dit heb je o.a nodig aan ingrediënten :
500 gram Bavette
500 gram Gamba’s
1 Gele paprika
2 Rode paprika’s
1 Grote ui
Bavette:
120 ml Limoensap
120 ml Soja…….Kijk hier voor de complete lijst ingrediënten van het recept.
Bekijk hier alvast het filmpje waarin Mele duidelijk uitlegt hoe je dit recept maakt.
Zet alle ingrediënten klaar voor de beef chicken fajita’s. Maak een rub van de chilipoeder, korianderpoeder, komijnpoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zeezout en zwarte peper. Je kunt het in een bakje door elkaar roeren of in een vijzel doen.
Leg de bavette en kippendijen ieder in een aparte schaal bestrooi ze beide rondom met de rub. Wrijf de rub stevig in het vlees en de kip. Laat dit 15 minuten intrekken op een koele plek. Meng alvast de limoensap met de sojasaus. Verdeel het in 3 delen, 2x 30 ml voor het vlees en de kip en 20 ml voor de groenten.
In de tussen tijd snijd de gele- groene- rode paprika’s in gelijke repen en de ui in halve cirkels. Doe deze gesneden groenten in een zip-zak en giet hier 20 ml van de marinade….. Klik hier voor de bereidingswijze van het recept.