- Pork burnt ends van Mele Best
Pork burnt ends van Mele Best. Gemaakt van varkens procureur ingesmeerd met een heerlijk eigen gemaakte rub. Daarna low en slow bereid op de barbecue.
INGREDIËNTEN
Dit heb je o.a nodig:
2000 gram Procureur
Rub
Saus
Rub
30 gram Palmsuiker
15 gram Gerookte paprikapoeder
15 gram Paprikapoeder
15 gram Zeez……. Kijk hier voor de complete lijst ingrediënten van het recept.
Bekijk hier alvast het filmpje waarin Mele duidelijk uitlegt hoe je dit recept maakt.
BEREIDING
Zet alle ingrediënten klaar voor de pork burnt ends. Maak de procureur schoon door overtollig vet en eventuele vliesjes weg te snijden. Snijd de procureur in lapjes van circa 2 cm dik. Snijd daarna van de lapjes procureur, blokjes van circa 2 bij 2 cm.
Maak de rub met de volgende ingrediënten; palmsuiker, gerookte paprikapoeder, paprika …..klik hier voor de bereidingswijze van het recept.