Vlees van vandaag
Service
Service en persoonlijk bediening staan bij ons hoog in het vaandel. Er kan altijd nog ’s morgens worden gebeld om iets toe te voegen, dat is bij ons geen enkel probleem. Wij beleveren 4 dagen per week uw bedrijf. Ook kunnen we werk voor u uit handen nemen. Onze beenhouders kunnen uw producten bijvoorbeeld fileren. Wij rekenen hiervoor NIETS extra als u vaste klant van ons bent.
Ons aanbod komt uit de streek en gaat met de 4 seizoenen mee. Wij vinden het belangrijk de 4 seizoenen te respecteren voor dier en milieu.
Wij maken bijna alles zelf op ambachtelijke wijze en verwerken zo heel het dier.
Keurmerk
Wij staan onder toezicht van FAVV (Federaal Agentschap Voedsel Veiligheid). Wij krijgen om de 3 weken een dierenarts op bezoek van het FAVV die ons bedrijf volledig controleert op ons HACCP controlesysteem. Zij controleren of alles wordt nageleefd. Ook onze laboratoriumtests worden gecheckt. Wij voldoen aan alle criteria wat resulteert in een EG erkend bedrijf. Ons EG nr: BE 101387. We zijn trots op deze erkenning en staan garant voor alle leveringen die u van ons krijgt. Krijgt de chefkok of zaakvoerder een bezoek van FAVV, dan zit het altijd goed als u kan aantonen dat u vlees koopt bij onze firma. Wij hanteren een volledig traceability-systeem. Wij weten precies waar ons vlees vandaan komt.
Klantenbestand
Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit restaurants, steakhouses, cateraars, bistro’s, eetcafés, slagerijen, poeliers en grootverbruikers. Door ons brede assortiment kunnen wij goed inspelen op de steeds wisselende menukaart.
Big Green Egg dealer
Vlees van Vandaag is trots om te kunnen melden dat wij met ingang van april 2015 officieel Big Green Egg dealer zijn.
U zult verstelt staan van de veelzijdigheid van deze keramische steenoven.
Alles op het gebied van outdoor cooking is bij ons te verkrijgen.
Tevens geven we regelmatig demonstraties met onze topkok René Trompetter. Informeer naar de mogelijkheden.Inspiratie nodig? klik dan hier
- Je moet inloggenom een reactie te plaatsen