Warm gerookte zalm in kokossaus van Mele Best
Deze warm gerookte zalm in kokossaus is door Mele Best. Warm gerookte zalm in kokossaus van Mele Best. Zalmzijde warm gerookt op een cederhoutenplankje. Daarna wordt de warm gerookte zalm geserveerd in kokossaus.
INGREDIËNTEN
Dit heb je o.a nodig:
1500 gram Zalm
20 gram Braai Rub No. 1
Saus
400 ml Kokosmelk
30 gram Kokosolie
15 gram Vers…….
Kijk hier voor de complete lijst ingrediënten en bereidingswijze van het recept.
Of bekijk hier alvast het filmpje waarin Mele duidelijk uitlegt hoe je dit recept maakt.
Bekijk hier alvast het filmpje waarin Mele duidelijk uitlegt hoe je dit recept maakt.
BEREIDING
Zet alle ingrediënten klaar voor de warm gerookte zalm in kokossaus. Leg de cederhoutenplankjes voor minimaal 30 minuten in het water.
Maak de barbecue gereed op 185 gr. C. met de indirecte methode.
Controleer de zalmzijde op eventuele nog aanwezig graatjes en verwijder deze. Bestrooi de zalmzijde rijkelijk met …… klik hier voor de bereidingswijze van het recept.